v1test

Wij staan voor kwaliteit

Een echt Nederlands kwaliteitsproduct

Ducky Dons is een oer-Hollands bedrijf met twee moderne fabrieken in Ermelo. Hier worden alle dons en veren gewassen, gedroogd, gesorteerd en verwerkt tot kussens en dekbedden van de hoogste kwaliteit. Het hele productieproces is gecontroleerd en gereguleerd. Zo bent u verzekerd van optimaal comfort waar u gerust mee kunt gaan slapen.

Labels voor kwaliteit

Uiteraard wilt u gegarandeerd zijn van een goed product. Het DIS-TÜV label bevestigt de kwaliteit van onze producten. Het label geeft aan dat een product vervaardigd is conform de strenge Europese wetgeving en getest volgens het uniforme reglement van TÜV. Daarnaast dragen onze producten de kwaliteitslabels Nomite en Downafresh.

Wij staan voor comfort

Hét perfecte vulmateriaal

Dons is hét perfecte vulmateriaal voor een dekbed. Het isoleert de lichaamswarmte nog beter dan wol en synthetische vezels. Maar dons doet meer. Het heeft namelijk een zeer hoog vochtopnemend en vochtregulerend vermogen. Heel belangrijk, want als we slapen verliezen we gemiddeld 2 deciliter lichaamsvocht. Uw donzen dekbed neemt het vocht direct op, zodat het heerlijk comfortabel blijft en niet klam aanvoelt. Overdag wordt het vocht aan de omgeving afgegeven, zodat uw donzen dekbed 's avonds weer 'bedrijfsklaar' is.

Test

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Allergie geen probleem

Veel mensen denken bij veertjes direct aan allergie. Uit wetenschappelijk onderzoek is echter inmiddels al lang gebleken dat er geen direct verband is tussen dons en allergie. De meeste mensen zijn namelijk allergisch voor de huisstofmijt. Dons en veren in een dekbed of kussen zijn niet aantrekkelijk voor de huisstofmijt en met een zeer dichte tijk kan dit kleine beestje het dekbed ook niet binnendringen.

Duurzaam

Een donzen dekbed is bijzonder duurzaam en milieuvriendelijk. Het bestaat voor 100{a7459a57b693fcd9b5be4b8ec5b36799f725c3a7c64ef9a1a7d5682e385e6883} uit natuurlijke materialen, zoals dons, veren en een katoenen tijk. Ook de productie is niet belastend voor het milieu. Dit mede dankzij de eigen waterzuiveringsinstallatie van Ducky Dons. Hiermee kunnen we het water voor het wassen van veren en dons op milieuvriendelijke wijze zuiveren en afvoeren. Bovendien gaat een donzen dekbed zonder enig probleem jarenlang mee. Wilt u het uiteindelijk toch vervangen? Dan vormen de afgedankte materialen geen belasting voor het milieu.

Herkomst bekend

Dons is misschien niet de goedkoopste dekbedvulling, maar een donzen dekbed is in alle opzichten een duurzame investering! Dons is hét perfecte vulmateriaal voor een dekbed. Net als wol en synthetische vezels isoleert dons uw lichaamswarmte maar is daarnaast ook nog eens soepel en luchtig. Doordat wij alleen dons en veren inkopen van leveranciers met het Responsible Down Standard certificaat, weten wij precies waar het dons vandaan komt en dat er streng is gecontroleerd op de leefomstandigheden van de dieren. Daardoor slaapt u een stuk geruster.