De Ducky Dons collectie

Ducky Dons biedt een collectie mooie en hoogwaardige dekbedden in diverse warmteklassen en formaten, geschikt voor iedereen op elk moment. Onze producten onderscheiden zich door een klantgerichte benadering waarbij kwaliteit en comfort ons belangrijkste uitgangspunt is. Daarnaast is ons volledige productieproces gericht op duurzaam en verantwoord fabriceren.

Ducky Dons: comfort, kwaliteit en vakmanschap

Lang voordat het donzen dekbed populair werd in Nederland, verwerkte Ducky Dons al dons en veren voor de buitenlandse markt. We hebben meer dan 60 jaar ervaring en knowhow op het gebied van dekbedden en hoofdkussens – sinds 1967 met een eigen productielijn. En dat merkt u! Onze sleutelwoorden: aandacht voor wat de klant wil en blijven innoveren. Onze sleutelwoorden: comfort, kwaliteit en vakmanschap. Daarnaast staan we voor betrouwbare producten én een stipte levering. Zo hebben we een toonaangevende positie veroverd als marktleider in dekbedden en kussens.

Onze dekbedden

Ducky Dons D’orveige

Een comfortabel en luxe dekbed. Doordat het gevuld is met 100% dons is het dekbed lekker licht en heeft het een uitstekend isolerend vermogen. De tijk is gemaakt van 100% perk ...

Bekijk product

Ducky Dons Duvet Doré Platinum

Deze dekbedden behoren tot de top van het dekbeddensegment door de combinatie van 100% witte Mazurische ganzendons en de zeer lichte en soepele tijk. Het dekbed valt heerlijk ...

Bekijk product

Ducky Dons Nordic

Het Nordic 4-seizoenen dekbed is een comfortabel, soepel en zacht donzen dekbed, gevuld met 90% nieuwe witte Europese eendendons, klasse 1, in een 100% fijn perkal katoenen ti ...

Bekijk product

Ducky Dons Taurus

De Taurus is een heerlijk comfortabel dekbed gevuld met 90% Downpass gecertificeerde Europese ganzendons en 10% ganzenveertjes.

Bekijk product

Onze kussens

Jakarta kussen

De Jakarta is een wat steviger hoofdkussen gevuld met kapok. Dit natuurlijke materiaal staat bekend om zijn vochtregulerende en ventilerende vermogen en om zijn veerkracht.

Bekijk product

Onze overige collecties

Silvana

Silvana Support is al ruim 40 jaar het beste nek ondersteunende hoofdkussen. Ontwikkeld in samenwerking met fysiotherapeuten.

Lees meer

Castella by Ducky Dons

Castella is een oer Hollands kussen- en dekbedmerk waarbij het hoogste slaapcomfort voor u als klant centraal staat.

Lees meer

Waarom klanten voor ons kiezen

Icoon met een vinkje

We leveren kwaliteit. Altijd.

Icoon met een vinkje

Wij kiezen bewust en produceren duurzaam.

Icoon met een vinkje

Geproduceerd in Nederland.