Nederlands product

Ducky Dons is een oer-Hollands bedrijf met twee moderne fabrieken in Ermelo. Hier worden alle dons en veren gewassen, gedroogd, gesorteerd en verwerkt tot kussens en dekbedden van de hoogste kwaliteit. Van hieruit vinden onze dekbedden en kussens hun weg naar vele tevreden klanten in Nederland, België en Duitsland. Daarnaast exporteren we dons en veren naar tal van Europese landen. De combinatie van moderne computertechnieken en jarenlang vakmanschap leidt elke keer weer tot een hoogwaardig en duurzaam product dat garant staat voor optimaal slaapcomfort!

Marktleider in dekbedden en kussens

Lang voordat het donzen dekbed populair werd in Nederland, verwerkte Ducky Dons al dons en veren voor de buitenlandse markt. Zodoende hebben wij inmiddels meer dan 60 jaar ervaring en kennis op het gebied van dekbedden en hoofdkussens. Sinds 1967 ook met een eigen productielijn. En dat merkt u!

Onze kernwaarden zijn comfort, kwaliteit, duurzaamheid en vakmanschap. Daarnaast staan we voor betrouwbaar zaken doen én een stipte levering. Zo hebben we een toonaangevende positie veroverd als marktleider in dekbedden en kussens.

Strenge normen voor uw comfort

We begrijpen dat uw dekbed en kussen mede-bepalend zijn voor de kwaliteit van uw nachtrust. Daarom verkopen wij alleen het allerbeste product dat voldoet aan de strengste Europese normen. Zowel op het gebied van kwaliteit als verantwoord ondernemen. Van het wassen van veren en dons tot het vullen van dekbedden en hoofdkussens: het gebeurt allemaal in onze fabrieken in Ermelo. Het hele productieproces is gecontroleerd en gereguleerd. Zo bent u verzekerd van optimaal comfort waar u gerust mee kunt gaan slapen.

Daarom Ducky Dons

Met onze dekbedden en kussens koopt u, behalve een kwalitatief mooi product, ook een duurzaam en verantwoord product. Zo bent u verzekerd van een goede nachtrust op elk gebied. Op deze pagina vindt u alle informatie over onze drie belangrijkste pijlers: Kwaliteit, comfort en duurzaamheid. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Kwaliteit

We begrijpen dat uw dekbed en kussen mede-bepalend zijn voor de kwaliteit van uw nachtrust. Daarom verkopen wij alleen het allerbeste product dat voldoet aan de strengste Europese normen. Al onze dekbedden zijn dan ook voorzien van diverse keurmerken die de kwaliteit waarborgen.

Comfort

Dons geeft dat heerlijke gevoel van luxe en biedt u de beste nachtrust. Ducky Dons biedt daarom een collectie mooie en hoogwaardige dekbedden in diverse warmteklassen en formaten, geschikt voor iedereen op elk moment.

Duurzaam

Dons en veren zijn 100% natuurlijk. Door dons en veren als vulling voor dekbedden te gebruiken hoeft het niet te worden weggegooid. Dons en veren zijn daarnaast biologisch afbreekbaar en zijn van alle vulmaterialen het minst belastend voor het milieu. Alle donzen dekbedden en hoofdkussens van Ducky Dons zijn gecertificeerd volgens Downpass of de Responsible Down Standard (RDS).

Alles over dons

Waar komt dons vandaan, wat is het en wat kun je er allemaal mee. Wat is de beste soort dons en hoe zit dat eigenlijk met allergie en dons? Alles wat je wilt weten over dons in het algemeen, vind je hier.

Lees meer

Achter de schermen

De combinatie van moderne computertechnieken en jarenlang vakmanschap staat garant voor een Nederlands product van hoogstaande kwaliteit.

Lees meer

Keurmerken

Van je eigen product zeggen dat het goed is, heeft natuurlijk niet zoveel waarde. Daarom dragen wij van diverse onafhankelijke organisaties het keurmerk. Dit betekent dat zowel wij, als onze leveranciers regelmatig gecontroleerd en getoetst worden. Hierdoor heeft u de garantie dat u een product koopt dat eerlijk is, veilig en van hoogstaande kwaliteit.

Lees meer