Een kijkje achter de schermen

Een kijkje achter de schermen

Altijd al willen weten hoe een kussen of dekbed nu eigenlijk wordt gemaakt? Neem een kijkje achter de schermen bij Ducky Dons en ontdek stap voor stap hoe wij een perfect donzen dekbed maken waar u jarenlang plezier van zult hebben.
De combinatie van moderne computertechnieken en jarenlang vakmanschap staat garant voor een Nederlands product van hoogstaande kwaliteit.

Bekijk video

Recycling

In ons eigen donsverwerkingsbedrijf zamelen wij gebruikte donzen dekbedden en kussens in om deze te recyclen. In deze video laten we zien hoe dit proces er uit ziet, van het inzamelen t/m het verwerken in een eindproduct.

Bekijk video

Productie cassette dekbedden

Cassette dekbedden zijn verdeeld in vakken met opstaande schotjes. Deze worden vakje voor vakje gevuld zodat het dons mooi op zijn plaats blijft en de isolatie optimaal is. We laten u hier zien hoe wij deze dekbedden produceren.

Bekijk video

Productie carré dekbedden

Bij carré dekbedden worden de boven- en onderzijde van het dekbed aan elkaar gestikt in vakken. Onze zomerdekbedden worden op deze manier geproduceerd. In deze video ziet u hoe dat in zijn werk gaat.

Bekijk video

Dons verwerking

Ducky Dons beschikt over een eigen donsverwerkingsbedrijf. In deze video laten we u zien wat er bij komt kijken voordat het dons klaar is om te verwerken in onze dekbedden en kussens.

Bekijk video

Productie synthetische kussens

Naast donzen kussens en dekbedden produceert Ducky Dons ook synthetische hoofdkussens. In deze video laten we zien hoe deze gemaakt worden.

Bekijk video